#ЧАС ДІЯТИ УКРАЇНО#ЧАС ДІЯТИ МИРОНІВЩИНО#

12.10.2023 10:49

В дитсадочку кожна справа і корисна, і цікава!

Сьогодні ми з гордістю та вдячністю презентуємо заключний етап реалізації проєкту «Здорові діти – успішна громада», що реалізується за фінансової підтримки Благодійного фонду «МХП-Громаді» у межах конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!».

Метою нашого проєкту було створення комфортних та безпечних умов для розвитку вихованців закладу під час ігор з піском за рахунок заміни старих відкритих пісочниць на закриті дерев’яні пісочниці з кришками, заміни піску та встановлення боксів для зберігання іграшок. Адже розвивальний ігровий простір дитячих майданчиків перш за все має бути комфортним і головне безпечним навіть у такі складні часи, які ми з вами проживаємо.

Так в рамках бюджету виграного проєкту на грантові кошти благодійної фінансової допомоги, а також за рахунок співфінансування Миронівської міської ради було придбано та встановлено 5 сучасних і комфортних дерев’яних пісочниць, а також 6 скринь для зберігання іграшок на ігрових майданчиках.

Постачальником, що займався процесом виготовлення і встановлення дерев’яних пісочниць та скринь для зберігання іграшок, став ФОП Зоря Юрій Миколайович. Саме йому ми завдячуємо встановленням ергономічних, надійних і безпечних конструкції дитячих пісочниць з кришками, що відкриваються та трансформуються у зручні лавочки для сидіння, а також скринь для зберігання іграшок для ігор з піском.

Дуже дякуємо директору ТОВ «ВД Транс» Донику Володимиру Миколайовичу за підтримку нашого проєкту, який в якості спонсорської допомоги забезпечив завіз чистого піску для наповнення всіх встановлених пісочниць.

Декілька пісочниць вже наповнено новим і чистим піском і як бачите, наші юні дослідники вже апробують свої сучасні та зручні обновки, що розмістились на ігрових майданчиках нашого садочку. Відверто кажучи цих малюків ми ледве вмовили трішки попозувати і сфотографуватись, адже їм нетерпілось якнайшвидше розпочати свої захопливі ігри в нових пісочницях.

Власними силами ми продовжуємо облаштовувати територію ігрових майданчиків після демонтажу старих пісочниць, наповнювати інші пісочниці чистим пісочком аби дітки з радістю проводили час під час прогулянок.

З нетерпінням очікуємо на завершення всіх запланованих робіт. До фінішу залишилось ще зовсім трішечки!..

Варто наголосити, що все це було б не можливо, без довіри та підтримки Благодійного фонду «МХП-Громаді»! Дякуємо за можливість мріям здійснюватись!

Команда Благодійного фонду «МХП-Громаді» - ВИ НЕЙМОВІРНІ, ВИ НАЙКРАЩІ!!!

Далі буде…

#ЧасДіятиУкраїно

#ФондМХПГромаді